Domů » Blog » Vladimír Mišík & ETC ... na Dobříši

Vladimír Mišík & ETC ... na Dobříši

Koncertní turné Vladimíra Mišíka po krátké odmlce nemohlo uniknout mému zájmu. A skutečnost, že se koncert koná kousek od mého domova, mne přiměla k rychlému rozhodnutí navštívit jeho koncert na Dobříši. Nelitovala jsem. Kulturní sál přivítal pár stovek nadšenců převážně středního věku, kteří plni nadšení skvěle doplnili příjemnou atmosféru tohoto klubu.

vladimir mišík

BIO: Vladimír Mišík je jednou z nejvýraznějších osobností české populární hudby již od 60. let 20. století. Svou tvorbou ovlivnil celou řadu umělců ať už z hudebního, výtvarného či literárního prostředí. Muzikanti pod značkou ETC však začali vystupovat v roce 1974. Vladimír Mišík s kapelou ETC přes mnohé personální změny a dvouletý zákaz činnosti v 80. letech koncertuje dodnes. Do roku 2007 vydal Vladimír Mišík & ETC… 10 řadových alb a několik dalších kompilací. (převzato z www.vladimirmisik.cz)

Vladimír Mišík

 Vláďu Mišíka mám v živé paměti ještě z dob totatily, kdy se na české folkové scéně objevoval na všech větších i lokálnějších akcích. Já nemohu zapomenout na Kladenský folkový maratón, kdy se na jaře konala víkendová přehlídka celé naší folkové špičky. Další fota z koncertu si můžete prohlédnout v galerii zde.

Vladimír Mišík

Aktuální sestava ETC:
Vladimír Mišík – kytara, zpěv
Petr „Kulich“ Pokorný – kytara
Pavel Skála – kytara, zpěv
Jiří Veselý – basa, harmonika
Jiří Zelenka – bicí, zpěv
Vladimír Pavlíček – housle

kytara

Jiří Veselý – basa, harmonika

bicí

Jiří Zelenka – bicí, zpěv

Pavel Skála – kytara, zpěv

Pavel Skála – kytara, zpěv, Vladimír Pavlíček – housle

bratři v triku

Jako předkapela vystoupili Bratři v triku, ano, jistá paralera tady je. Že se jedná o rodinné seskupení, je jasné.

Bratři v triku

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. Pro reakci na vybraný komentář klikněte na odkaz „Reaguj na komentář“ pod vybraným příspěvkem nebo napište číslo komentáře, na který reagujete do hranatých závorek např. reakci na komentář č.10 zapíšete [10] viz nápověda


*
*
1711101520
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Galerie



HAMPI - Hajari Rama Temple